OBA.SK CSOM.HU AMB.RO
impresszum  |

Metria Biztonságos Csomagolás Kft.

A cégünk 1993-óta szállítási, ipari csomagolással foglalkozik és országszerte ismerté vált, mint egy megbízható partner a szállítási károk megelőzésében.

Kiválóan képzett munkatársaink nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek, különleges pántolási és rakományrögzítési feladatok megoldásában így nem egyszerűen valamilyen eszközt, hanem konkrét megoldási javaslatot adnak minden feladatra.

Különleges szakterületünk az export szállításoknál alkalmazható átmeneti korrózióvédő csomagolási eljárások megismertetése és elterjesztése. Csak a környezetvédelmi előírásoknak is megfelelő un. száraz technológiákkal foglalkozunk. Szakembereink megoldást tudnak adni mind VCI (párolgó korrózió gátló) elven működő, mind a páratartalom csökkentésén alapuló csomagolási megoldásokra.

A termékeket testreszabottan (pl. VCI papír megfelelő méretű ívre vágva, párazáró fóliából zsák készítése) szolgáltatjuk a felhasználóknak, vagy igény esetén a mi szakembereink készítik el a különleges szakértelmet igénylő korrózióvédő csomagolást a megrendelő telephelyén.

Minden munkatársunk alapvetőnek tarja, hogy az ügyfeleinket pontos műszaki információkkal lássuk el a termékeinkkel kapcsolatban, és csak olyan felelősségteljes ígéretet tegyünk áruval, szállítási feltételekkel kapcsolatban, amit be tudunk tartani, ezért ezt az elvet állítottuk tanúsított minőségbiztosítási rendszerünk középpontjába is.

Minőségi kérdésekben a kölcsönös bizalom megteremtésére koncentrálunk, hiszen olyan technológiákkal foglalkozunk, amelyek működési elve, hatékonysága nem közismert, bevezetésük esetenként hosszabb előkészítést igényel.

További információk: ISO 9001: 2000 tanúsítványok