OBA.SK CSOM.HU AMB.RO
impresszum  |

Pántolás acélerős poliészter pántszalaggal

Az acél erős kézi poliészter pántszalag egyesíti az acélszalagos és a műanyagszalagos pántolás előnyös tulajdonságait a közismert hátrányaik nélkül.

Kérésükre szakemberünk az Önök telephelyén felméri a pántolási feladatot, meghatározza a legmegfelelőbb pántolási technológiát és az ehhez szükséges anyagok és eszközök típusát. Betanítjuk az eszközök alkalmazását.

Pántszalag:

Az acél erős kézi poliészter pántszalag egyesíti az acélszalagos és a műanyagszalagos pántolás előnyös tulajdonságait a közismert hátrányaik nélkül.

A CORDSTRAP pántszalag nagyszilárdságú poliészter elemi szálból készülő textilszerű anyag. A terméknek olyan különleges tulajdonságai vannak, amelyek rakományrögzítési szempontból a legkedvezőbbek és hatékonyabbá teszik a hagyományosan használatos polipropilén műanyag és acél pántszalagoknál.

- olyan erős, mint az acél,
- könnyű és puha,
- nem rozsdásodik,
- ellenáll minden időjárási körülménynek és UV sugárzásnak,
- nagy rugalmas nyúlása révén, a feszességét nem veszíti el,
- újra megfeszíthető,
- gyors és könnyű kezelni,
- nem balesetveszélyes a munkásokra nézve,

A poliészter pántszalagot a konkrét pántolási feladathoz megfelelő típusban és méretben szolgáltatjuk. A széles típus és méretválaszték lehetővé teszi 200 kg - 5000 kg közötti rakatok pántolását.

 

Rögzítő csat:

A CORDSTRAP poliészter pántszalag zárására acél rögzítő csat szolgál.
Köztudottan " minden lánc olyan erős, mint a leggyengébb láncszem" ezért a rögzítő csat szerepe a pántolásban döntő jelentőségű, megszabja a pántolás un. rendszerszilárdságát. (a csattal összekapcsolt pántszalag hurok szakítószilárdságát) A leghatékonyabb zárás érdekében a csatjaink a pántszalag típushoz igazodó kivitelűek és méretűek.

 

Pántológép:

A pántológép egy nagyon tartós, egyszerű racsnis feszítő szerkezet.
A többféle méretből a szalag szélességének az ismeretében lehet kiválasztani a megfelelő típust. Egy pántológépet többféle szalaghoz is lehet használni.


Tekercstartó:

A tekercstartók alkalmazásával mobil munkahelyet lehet kialakítani.
Lehetővé teszik a
használatban lévő pántszalag tekercs, csat és pántológép célszerű tárolását és felhasználását. A WG típusú pántszalaghoz hordozható, a CC típushoz gördíthető tekercstartó tartozik.

További információk: Segédletek: Pótalkatrész rendelési segédlet
  Segédletek: Pántszalag befűzési segédlet
  Bővebben: Pántolási alapismeretek
  Képes megoldások: Pántolás
  Áruház: További pántoló anyagokat és eszközök