OBA.SK CSOM.HU AMB.RO
impresszum  |

Antisztatikus gyógyszeripari csomagolóanyagok

Az antisztatikus polietilén fólia használata lehetővé teszi a finom por alakú vegyi anyagok biztonságos töltését, tárolását és szállítását. Ideális mint hordó, dob, illetve "big bag" bélelő anyag. A gyógyszeripar számára FDA előírásoknak megfelelő minőségű termékeket ajánlunk.

Antisztatikus polietilén fólia:

Kifejezetten a gyógyszeripari igényeknek megfelelően került kifejlesztésre. Alacsony páratartalom mellett is hatásos. Megfelel az FDA Title 21 para. 178.3130 előírásainak.
A Drug Muster File száma DMF 10588.
Az antisztatikus adalékanyag nem befolyásolja a fólia tisztaságát és minőségét.

Alumíniummal kasírozott un. barrier fólia:

Számos gyógyszeripari termék por és tabletta formában erősen nedvszívó. Az alumínium fóliával kasírozott műanyag fólia kombináció ( PET/ALU/PE ) ideális ilyen tulajdonságú termékek csomagolására és tárolására.

Az antisztatikus polietilén fólia és a barrier fólia az iparban szokásos bármilyen méretben és kivitelben megrendelhető.

A gyógyszeriparban a minőségbiztosítás alapvető. Gyártó partnerünk az állandó minőség biztosítása érdekében szigorú belső minőségellenőrzési rendszert működtet. Minden gyártási sarzs ellenőrzött. A mérési, minőségellenőrzési dokumentációt minden szállítmányhoz csatoljuk.